Koulutyöni keskittyy uuteen turkulaiseen tenniskeskukseen, joka aloittaa toimintansa vuodenvaihteessa. Kampanjaan tein yritykselle logon ja graafisen ilmeen, joita hyödynsin nettisivulla sekä Instagram- ja display-mainonnassa. Vaikuttamiskeinoiksi valitsin kampanja-ajankohtaan sopivan copytekstin, jossa yhdistyy call to action rennoilla ja sporttisilla verbeillä. Visuaalinen ilme display mainonnassa tukee laadukasta ja trendikästä brändiä. Instagram mainontaan suunnattu animaatio sitoo liikkeen ja trendikkyyden yhteen kohderyhmälle sopivalla tavalla. Videon tarkoituksena on herättää katsojan sisäinen pelivietti.
INSTAGRAM-storyyn olen luonut pelitilannetta kuvaavan animaation. 30 sekunnin video on suunniteltu siten, että ensin tulee slogan jonka jälkeen viritetään pelitunnelmaa. Lopuksi, kun peli on lyöty käyntiin tulee call to action.
LANDING PAGEn suunnittelussa otin huomioon asiakkaan ensisijaisen tarpeen. Suurin osa asiakkaista tulee sivulle vain varaamaan vuoron, joten siihen toimintoon ohjaavat painikkeet tulee sijoittaa mahdollisimman helposti löydettäviksi. Seuraava asia mitä asiakas haluaa tietää on hinta. Lähtöhinnat ovat sijoitettu painikkeiden sisälle. Tämän jälkeen asiakas haluaa tietää missä palvelu sijaitsee. Siksi kartta on heti aloitus-sivulla. Näin asiakas välttyy epämääräiseltä sivujen selailulta ja saa tarvitsemansa tiedot heti käsiinsä.
Back to Top